Personale

Mød personalet

Læge, Ulrich Christian Bang

Uddannelse:

Ulrich Bang er uddannet på Københavns Universitet i årene 1996-2003 og efterfølgende har han arbejdet på Nykøbing Falster Sygehus, Herlev Hospital, Hvidovre Hospital, Bispebjerg Hospital og Rigshospitalet. I løbet af årene 2013-2018 har han uddannet sig til speciallæge i mave-tarm-medicinske sygdomme.

Forskning:

Ph.d. titel i 2012 og efterfølgende post-doc forskning med speciale i register-studier. Har publiceret mere end 20 artikler i internationale tidsskrifter og præsenteret forskningsresultater ved store internationale konferencer i både USA og Europa.

Administration:

Medlem Dansk Selskab for Ambulant Kirurgi og Gastroenterologi (DSAK), medlem af Dansk Selskab for Gastroenterologi og Hepatologi (DSGH), American Association for the Study of Liver Diseases (AASLD), og Lægeforeningen.

Fritid:

Er flittig trompetist og formand for Copenhagen Brass (www.copenhagenbrass.dk), som spiller i ind- og udland. Desuden medlem af World Doctors Orchestra (https://www.world-doctors-orchestra.org/) og har deltaget i koncerter i Caribien og Europa.

Sygeplejerske, Sisse Rysgaard

Uddannelse: sygeplejeskole i København.

Arbejdserfaring: Gastroenheden, Hvidovre Hospital. 

Forskning: Sisse har arbejdet i forskellige forskningsgrupper på Hvidovre Hospital.

Sisse er desuden specialuddanet indenfor irritabel tyktarm - IBS - og har opfølgende samtaler med patienter som er generet af IBS symptomer. 


Sekretær, Helle Madsen

Uddannelse: sekretærskole i København

Arbejdserfaring: Forskellige praktiserende læger i Region Sjælland